INDIAAS RESTAURANT HANDI

INDIAAS RESTAURANT HANDI traditionele gerechten en smaken

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 270 beoordelingen
10 apr 2021 om 20:32 Om 17 u besteld om 19:30 ontvangen. Dit is echt veel te lang...eten was in orde.
10 apr 2021 om 19:55 Heerlijk gerecht. Ik kan goed tegen pittig eten en als je 2 pepertjes kiest, is het echt goed pittig. Bestel ruim vantevoren, want door de zaterdag drukte kan het best lang duren voordat je het in huis hebt. Maar het is zeker de moeite waard.
8 apr 2021 om 19:32 Jammer. Na een bijzonder pittig gerecht bij de vorige bestelling, hebben we deze keer expres alleen voor niet pittige of licht gekruide gerechten gekozen, waaronder twee die we al eerder besteld hadden. Alles was nu helaas oneetbaar pittig.
8 apr 2021 om 15:39 Het was erg lekker, maar man man pittig haha! Of we zijn niets gewend :)
5 apr 2021 om 21:14 Weinig smaak, niet lekker, heel vettig. Geen prettige ervaring. Bezorgtijd was absurd lang. Niet fijn gegeten Wel vriendelijke bezorger
4 apr 2021 om 21:54 Warm, veel, superlekker. Niks op aan te merken. Dit ga ik vaker doen
4 apr 2021 om 21:28 De bezorgtijden was al aangekondigd, dus geen verrassing. Het eten was heerlijk! Goed op smaak, lekker warm en hartstikke goed bereid. We hebben ervan genoten!
4 apr 2021 om 21:01 Lekker eten niet duur en op tijd bezorgd
3 apr 2021 om 19:56 Deze keer snelle bezorging. Het eten was weer prima en lekker
2 apr 2021 om 21:20 Delivery was much earlier than expected. Consequently, the food was cold by the time we had dinner
29 mrt 2021 om 10:45 Ruim 2 uur bezorgtijd!! En nog verkeerde menu ook. Er is wel aangeboden om volgende dag te bezorgen maar dat heb ik afgeslagen. Was eerste keer en de laaste keer!!
21 mrt 2021 om 23:24 Bezorging was op tijd en We hebben heerlijk gegeten Kwaliteit van het eten was van hoge kwaliteit en natuurlijk eten we er 2 dagen van.