INDIAAS RESTAURANT HANDI

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 461 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Indiaas Restaurant Handi. Meer weten? Ontdek meer

27 nov 2022 om 23:32 Was een lekkere maaltijd mooi op tijd bezorgd
27 nov 2022 om 19:55 Voor een echte smaaksensatie moet je hier zijn. Er is gewoon geen lekkerder eten dan dit! Absoluut het wachten waard!!!
26 nov 2022 om 20:03 Fantastisch eten!
23 nov 2022 om 9:48 Snellere levering terwijl aangegeven werd dat het 60 minuten zou duren. De kip was goed en lekker veel saus.
19 nov 2022 om 22:14 Zeer tevreden over het eten de bezorgtijden altijd op tijd! Ik zal veel vaker bestellen, de smaken zijn zalig een feestje in je mond!
1 nov 2022 om 22:18 Inmiddels al paar keer hier besteld om beter te kunnen beoordelen. De gerechten zijn naar mijn mening allemaal erg zoet. Gerechten bevatten veel kruiden maar ik mis toch variatie in smaak. Naan brood valt tegen. 4 ster omdat eigenaar vriendelijk is!
16 okt 2022 om 14:39 Wij bestellen hier vaker vegetarische gerechten. Helaas zat er deze keer zaten er dit keer stukjes vlees. Waardoor ik iemand die geen vlees eet, vlees heb geserveerd. De laatste keer dat ik hier een bestelling doe. Alles weg kunnen gooien.
8 okt 2022 om 19:54 Het smaakte wederom weer heerlijk.
7 okt 2022 om 22:30 Bezorger erg vriendelijk! AL het "lamsvlees" was vreselijk taai en niet om door te komen! Daarnaast twijfel ik ten zeerste of dit wel lam was! Het eten is in zn geheel weggegooid!!
3 okt 2022 om 19:39 Heerlijk eten! Alles erop en eraan! Lekker warm. Snelle en zeer vriendelijke bezorging.
27 sep 2022 om 19:59 Zeer snel bezorgd, lekker eten.
24 sep 2022 om 21:43 Het was lekker maar ik had om 17:30 besteld en kreeg pas 2 uur later mijn eten.